Znaki, da se bosta razšla

Vaš občutek v  želodcu običajno ve, še pred glavo ali srcem, vendar si ga morda ne želite priznati. Mogoče stvari že nekaj časa niso bile super med vama. Manj seksa je in nekako se ne veselite več toliko, da se bosta videla. Vsi pari gredo skozi neko težko obdobje, ko stvari niso več tako rožnate in seveda, nekatere zveze se končajo. Vendar pa, kako lahko ugotovite, kdaj imata slabo obdobje, ki bo minilo ali pa je ti znak, da vajin odnos morda ne bo zdržal?

Vsi smo prišli do točke, ko moramo biti realni sami s seboj in pogledati, kaj se dogaja v naših odnosihz drugimi ljudmi. Ne glede na to, ali ste vi tisti, ki niste več prepričani, da vaš odnos kam pelje, ali pa ste opazili razliko v obnašanju svojega partnerja, tisti neprijeten pogovor o koncu verjetno sledi.

Kakšni pa so znaki, da je čas za prekinitev romantičnega odnosa? Vprašali smo kar nekaj strokovnjakov, ki so nam znake predstavili takole:

  1. PRENEHALO SE JE PRITOŽEVANJE

Težave na delovnem mestu? Prepiri s prijateljicami? Razburjenost zaradi nesoglasja s svojo mamo? Če ničesar več ne slišite, če ne slišite kako se pritožuje – ne glede na to, a je problem velik ali majhen – se morda premikate k prekinitvi odnosa. Enako velja za vas, če niste več navdušeni, da jo vključujete v svoje pritoževanje in slavo počutje, to pomeni, da je na nek način ne vidite več kot pomemben del vašega življenja. Pari se med seboj uporabljajo kot varno zatočišče za pritožbe, kot človeka, ob katerem se rodijo nove ideje in za sproščanje stresa, in če vaši pogovori nimajo vsebine, se morda razhajate.
Če ste svojega partnerja torej prenehali spraševati za nasvete o vaših manjših ali večjih življenjskih situacijah, to pomeni, da je nekdo od vaju razvil drugačen odnos ali pa si ne zaupata več toliko.

  1. NIKAMOR NE GRESTA

Vaš najljubši bend bo imel naslednji teden koncert v mestu, vendar nimata vstopnic. Spomladi ste bili povabljeni na poroko vašega bratranca, vendar paetnerja niste vzeli s seboj, ali pa ga za vnaprej niste povabili. Potrebujete družbo za sestanek na prijateljski večerji, vendar niste povabili vašega partnerja.
Ko je par na poti do ločitve, pogosto ne razpravljajo o skupnih dogodkih ali imajo težave pri načrtovanju prihodnosti. Morda je podzavestna izbira, da ne dajete obljub nekomu, za katerega ne veste, ali bo sploh še v vašem življenju,

  1. NE DOTIKATA SE

Pari, ki se že razhajajo, kljub temu, da se tega morda sploh še ne zavedajo, se velikokrat izgovarjajo, da jim ni treba biti v bližini drug drugega, bodisi namenoma ali po nesreči. Srečni pari morda ne bodo viseli eden na drugem cel večer v družbi, se bodo pa na samem malce crkljali na kavču, plesali v kuhinji, poljubljali drug drugega na igrive načine. Strokovnjak za zmenke, pravi, da je v primeru, da vas drugi ljudje privlačijo, vaš partner pa ne, morda čas, da raziščete druge možnosti. Če vas bolj zanima pisanje smsov in spogledovanje z drugimi ženskami in se boste spraševali o izkušnjah, ki bi jih lahko doživeli z njimi, potem je vaše partnerstvo na trhlih temeljih.

  1. NE PREPIRATA SE – O NIČEMER

Pari v nekem zdravem romantičnem odnosu imajo seveda nesoglasja, zaradi njih pa pride do manjših in celo hujših prepirov. Lahko jim sledijo tudi dnevi tihe maše. Od tega, kako se njeni lasi zataknejo v odtok in jih ne počisti, kako je madež od kave na preprogi, do koliko stvari si morda kupi, vaša ženska ima seveda napake. Ampak, če vas te napake ne zanimajo več, tudi če so vas prej motile, je to jasen znak, da vam to ni več toliko važno in da vam s tem tudi ona ni več toliko važna.

Vajina povezanost je lahko spirala navzdol, ko prenehata s prepiri. Morda mislite, da je pomanjkanje prepirov dober znak, vendar lahko pomeni, da ste se vi in vaš partner čustveno oddalili. To je navadno splošno pomanjkanje strasti v odnosu in podzavestni apatiji, ki se zgodi, ko se z eno nogo že izven odnosa.

Veronika

Radi prebirate zanimive zgodbe? Potem vam bo moj spletni portal zagotovo izjemno všeč, saj redno objavljam zgobe s tega in onega področja. Med drugim pišem tudi o resnejših temah, odnosih in partnerstvu, posteljnih aktivnostih in podobnem. Zagotovo najdete kaj zanimivega zase!

Morda te zanima tudi ...

Close